Zonnepanelen reiniging

Voor een goed rendement is een regelmatig onderhoud
aan uw zonnepanelen belangrijk.

Zonnepanelen reinigen

De aankoop van zonnepanelen is een flinke investering. Om een maximaal rendement te behalen is een degelijk en regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Wanneer Reinigen?

De best aangewezen periode om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven is tussen maart en april. De zon staat dan immers voor de deur en deze maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst.

Waarom zonnepanelen reinigen?

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de zonnepanelen is belangrijk. De reden is dat, stofdeeltjes, zand, regen en bladeren al snel zorgen dat uw zonnepanelen bedekt raken onder een laagje vuil. Hierdoor vermindert het rendement, wat uw investering geen goed doet.
Zonnepanelen reinigen is dus een noodzakelijke klus. Bovendien verhoogt het de levensduur van de panelen als uw deze 1x per jaar een wasbeurt laat geven. Cleanartz beschikt over de nodige apparatuur om op een professionele wijze uw zonnepanelen te reinigen.

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

Het reinigen van zonnepanelen is een flinke klus die volgens de regels van de kunst moet gebeuren. Cleanartz gebruikt osmosewater om zonnepanelen te reinigen. Dit is water in zijn zuiverste vorm waaruit alle onzuiverheden (zouten, kalk, zink, nikkel en nitraten) zijn gefilterd. Wanneer dit water in aanraking komt met vuil, dan wordt dit geabsorbeerd met als gevolg, een glashelder resultaat.

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen met osmosewater?

Neem vandaag nog contact op...!