Glazenwasser voor bedrijven

Ik reinig de ramen van uw kantoor op de klassieke traditionele manier of met telescoopbewassing.

Glazenwasser voor bedrijven

Schone ramen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient? Vertrouw dan op een professionele glazenwasser van Cleanartz.
Ik versta mijn vak en beschik over de ruime ervaring én middelen om de ramen van uw kantoor te reinigen. Mijn prioriteit is veiligheid en een goede service.

Glazenwasser aan het werk

Voor schone ramen aan de binnen- en buitenkant is Cleanartz uw ideale partner. Ik reinig de ramen van uw kantoor op de klassieke traditionele manier of met Telebewassing. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Uiteraard kunt u Cleanartz ook contacten voor het reinigen van reclameborden en -zuilen.

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in Breda en omstreken, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Cleanartz, de professionele glazenwasser

U kunt Cleanartz inschakelen om de ramen van uw bedrijfspand te lappen maar ik reinig reinigen ook reclameborden en -zuilen, etalages, zonnepanelen, trespa-panelen. Wilt u als bedrijf een schone en nette uitstraling? Neem vandaag nog contact op nummer 076 532 43 96 of mail naar info@cleanartz.nl