Skip to main content
Uw bedrijf staat er weer netjes bij

Glazenwasser voor bedrijven

Schone ramen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient? Vertrouw dan op een professionele glazenwasser van Cleanartz.

Ik versta mijn vak en beschik over de ruime ervaring én middelen om de ramen van uw kantoor te reinigen. Mijn prioriteit is veiligheid en een goede service.

Glazenwasser aan het werk

Voor schone ramen aan de binnen- en buitenkant is Cleanartz uw ideale partner. Ik reinig de ramen van uw bedrijfspand op de traditionele wijze of middels Telebewassing.

Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

Niet alleen uw ramen schoon...

Reiniging nodig aan uw bedrijfspand?

U kunt Cleanartz inschakelen om de ramen van uw bedrijfspand te zemen maar ik reinig ook reclameborden en zuilen, etalages, zonnepanelen, trespa-panelen en damwandprofielen.

Wilt u als bedrijf een schone en nette uitstraling? Neem vandaag nog contact op nummer 06 538 590 45 of mail naar info@cleanartz.nl

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Contact