Skip to main content

Kozijnen reinigen en waxen

Voorzien van een vuil- en waterafstotende laag

We verwachten dat we geen omkijken hebben naar geanodiseerde aluminium kozijnen. Om er langer een schoon plezier van te hebben, zult u ze moeten conserveren. Atmosferische vervuiling wat zich in de loop van de jaren hecht aan het kozijn hecht, kan op den duur inbranden en permanente vlekken veroorzaken. Tevens kan UV straling zorgen voor verkleuring van uw kozijnen. Dit voorkomt u door uw kozijnen door Cleanartz te laten reinigen en waxen.

Reinigen en conserveren van uw kozijnen

Door de wisselende weersinvloeden wordt het verweren van de kozijnen tijdens de reguliere glasbewassing niet voorkomen. Met name kunststof en aluminium kozijnen adviseer ik u deze periodiek te conserveren. Wat inhoud dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag. Hiermee voorkomt u corrosie en verwering

Uiteindelijk verlengt u de levensduur van uw kozijnen. Dit kan Cleanartz ook toepassen op kunststof en metalen gevelbeplatingen.

Het conserveren

Het product welke Cleanartz gebruikt is een transparante coating met een hoge duurzaamheid met kleur-herstellende eigenschappen. Het zorgt voor een duurzaam beschermende laag, waardoor vrijwel alle vormen van verontreiniging eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Aanvullende onderhoudsdiensten die Cleanartz kan verzorgen zijn: Dakkapel schoonmaken, Kunststof kozijnen schoonmaken, Dakgootreiniging, Zonnepanelen Reiniging, Telebwassing, Glasbewassing.

Proefstuk laten zetten...!

Voor meer advies!
Bel: 06 538 590 45