Skip to main content
Uitstekende service en kwaliteit

Glazenwasser uit Rijsbergen

Als professionele glazenwasser uit Rijsbergen begrijp ik maar al te goed hoe fijn het is om schone ramen te hebben. Het reinigen van ramen vergt veel tijd en het lukt niet iedereen om ramen streeploos te zemen.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op mijn onderhoudsdiensten. Kiest u voor periodiek onderhoud of eenmalig reiniging, Cleanartz houd het schoon.

Wat kost een glazenwasser?

Afhankelijk van type woning reinigt Cleanartz uw ramen en kozijnen vanaf € 15,-. Om een goede inschatting te kunnen maken maak ik eerst een afspraak om uw woning aan de buitenzijde te bekijken. Elementen die de prijs kunnen verhogen zijn: kleine ramen, dakkapellen, serres, uitbouw, etc.

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare glazenwasser, die met u meedenkt en adviseert? Neem contact op.!

Ik verricht mijn diensten in: Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen, en omringende plaatsen.

Op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt?

Gevestigd in Rijsbergen

Bij elke glasbewassing worden uw kozijnen handmatig afgenomen. Dit zorgt ervoor dat uw kunststof- en/of houten kozijnen netjes blijven en het schilderwerk langer mooi blijft. Kunststof kozijnen onderhoud ik om de twee jaar met een diepte reiniging en een waxbehandeling. Dit voorkomt een doffe uitstraling en zwarte lekstrepen.

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser die periodiek uw ramen en kozijnen reinigt, die met u meedenkt en adviseert? Bent u woonachtig in: Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen, en omstreken neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Het Traditioneel zemen van ramen

Glazenwasser is een vak op zich, én de kunst van het zemen is voor mij nog altijd op traditionele wijze. Een vakmanschap wat niet verloren mag gaan. Het handmatig zemen van ramen zorgt voor een gedegen onderhoud aan het glas én kozijnen.

Door jarenlange ervaring versta ik mijn vak als glazenwasser en beschik ik over het benodigde gereedschap om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden.

Ik verricht mijn werkzaamheden hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Alles boven deze hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen, maak ik gebruik van het telewash-systeem.

Bent u op zoek naar een glazenwasser die een totaalpakket van reinigingsdiensten aanbied voor uw woning ?

meer informatie