Glazenwassersbedrijf Cleanartz

Uitstekende service en kwaliteit

Glazenwasser uit Zundert

Als professionele glazenwasser begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk schone ramen zijn. Zelf uw ramen wassen is voor de meeste niet altijd even makkelijk om te doen. Daarom kunnen zowel bedrijven als particulieren een beroep doen op mijn onderhoudsdiensten. Door jarenlange ervaring als glazenwasser versta ik mijn vak en beschik ik over het benodigd gereedschap om uw ramen en kozijnen mooi schoon te houden.

Ik reinig hoofdzakelijk op de ouderwetse manier. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Wat kost een glazenwasser?

Afhankelijk van type woning reinigt Cleanartz uw ramen en kozijnen vanaf € 15,-. Om een goede inschatting te kunnen maken qua werkzaamheden, maak ik altijd een afspraak om de woning aan de buitenzijde te bekijken. Dit i.v.m. eventuele bijzonderheden en/of specifieke wensen. Elementen die bijvoorbeeld de prijs kunnen verhogen zijn: kleine ramen, dakkapellen, serres, uitbouw, etc.

Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

Gevestigd in Zundert

Op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Lage Zwaluw, Etten Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Neem gerust contact op