Skip to main content

Jaarlijks reinigen voorkomt!

Uitstekende service en kwaliteit

Dakgoten reiniging

Naast het reinigen van ramen, kan ik er voorzorgen dat uw dakgoot jaarlijkse onderhouden wordt.

De dakgoot is niet het meest opvallende onderdeel van een gebouw, maar het is wel onmisbaar om waterschade te voorkomen. Een dakgoot zorgt er immers voor dat het regenwater vlot doorloopt en geen schade aan de gevel veroorzaakt.

Laat uw dakgoot tijdig reinigen!

U kunt dan ook 100% op mij vertrouwen voor 't veilig en efficiënt schoonmaken van uw dakgoot. Het vuil wordt zorgvuldig uit de goot te geschept en vervolgens wordt deze goed doorgespoeld.

Ik maak gebruik van een stevige borstel om hardnekkig vuil te verwijderen. Wanneer ik een dakgoot reinig controleer ik achteraf of het water vlot wegloopt.

Na een dakgootreiniging door Cleanartz kan u er op vertrouwen dat uw dakgoot opnieuw naar behoren werkt.

Tarieven

Gevestigd in Zundert

Het schoonmaken van uw dakgoot in de regio Zundert kost € 59,- per reiniging. Dit geldt voor een dakgoot met een maximale hoogte van 10 meter en een maximale totale lengte van 15 meter. Voor iedere extra meter betaald u € 2,25.

Ik gebruik een ladder om uw dakgoot te reinigen. Wanneer uw dakgoot, of gedeelte daarvan niet- of moeilijk bereikbaar is met de ladder, dan zijn de bovengenoemde prijzen niet geldig.

Reinigen van uw dakgoot bij u in de buurt?

Mijn werkgebied ligt in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Etten Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Neem gerust contact op