Dakgoot reiniging

Een schone dakgoot voorkomt lekkages,
en houdt uw gevel, ramen en bestrating schoon…

Dakgoot en Boeidelen Reiniging

De hoofdzaak van Glazenwasserij Cleanartz is glasbewassing. Om toch een complete verzorging van uw pand en woonhuis aan te kunnen bieden, reinig ik tevens op professionele wijze uw dakgoot. De dakgoot is niet het meest opvallende onderdeel van een gebouw, maar het is wel onmisbaar om waterschade te voorkomen. Een dakgoot zorgt er immers voor dat het regenwater vlot doorloopt en geen schade aan de gevel veroorzaakt.

Laat uw dakgoot Reinigen

Ik heb ervaring in het reinigen van dakgoten. U kunt dan ook 100% op mij vertrouwen voor ’t veilig en efficiënt schoonmaken van uw dakgoot. Het vuil wordt zorgvuldig uit de goot te geschept en vervolgens wordt deze goed doorgespoeld.

Ik maak gebruik van een stevige borstel om hardnekkig vuil te verwijderen. Wanneer ik een dakgoot reinig controleer ik achteraf of het water vlot wegloopt. Na een dakgootreiniging door Cleanartz kan u er op vertrouwen dat uw dakgoot opnieuw naar behoren werkt.

Uiteraard kunt u mij ook inschakelen om het Trespa en/of boedelen te laten reinigen, zonnepanelen schoon te maken of uw oprit schoon te laten spuiten.

Tarief

Het schoonmaken van uw dakgoot in de regio Zundert kost € 59,- per reiniging. Dit geldt voor een dakgoot met een maximale hoogte van 10 meter en een maximale totale lengte van 15 meter. Voor iedere extra meter betaald u € 2,25.

Ik gebruik een ladder om uw dakgoot te reinigen. Wanneer uw dakgoot, of gedeelte daarvan niet- of moeilijk bereikbaar is met de ladder, dan zijn de bovengenoemde prijzen niet geldig.

 

Maak vandaag een afspraak!
dakgoot reniging