Skip to main content
Play Video
Bekijk de film..!

Telescoopbewassing met osmosewater

Telebewassing met het zuiverste water
Glasbewassing

Telescoopbewassing met osmosewater

Glasbewassing met behulp van Telebewassing is ontwikkeld om het reinigen van uw ramen effectiever en sneller te laten plaatsvinden.

De techniek die gebruikt wordt voor dergelijke Glasbewassing wordt uitgevoerd met osmosewater. Dit is water in zijn zuiverste vorm waar alle onzuiverheden (zouten, kalk, zink, nikkel en nitraten) zijn gefilterd. Uw ramen worden met een telescoopsteel geborsteld en ruim gespoeld met het gezuiverde water. Uw ramen drogen na enige tijd streeploos op. Het osmosewater is ecologisch en vriendelijk voor het milieu.

Glasbewassing middels Telewas-systeem kunnen de kosten aanzienlijk lager houden omdat er geen gebruik hoeft worden gemaakt van een hoogwerker. Ik gebruik dit systeem veelal voor zakelijke klanten of in situaties waarbij de ramen moeilijk bereikbaar zijn. Met het Telewas-systeem kan ik vanaf de grond tot ruim 13 meter werkhoogte uw ramen wassen.

Cleanartz levert een glashelder resultaat met aandacht voor het milieu.

Telebewassing en reiniging

“het werken met telewash-systeem is breed inzetbaar en voor diverse doeleinden te gebruiken”

Telebewassing is breed inzetbaar en is te gebruiken voor diverse doeleinden. Niet alleen uw ramen kunt u ermee reinigen, maar ook zonnepanelen, boeidelen, garagedeuren damwandprofielen.

Ik gebruik doorgaans een neutrale, hoog geconcentreerde reiniger geschikt voor kunststof gevelbeplatingen, overstekdelen, Trespa en kunststofkozijnen op basis van synthetische detergenten en wassen. Het water loopt als parels van het oppervlak af. Droogt streeploos op en laat een langdurige glans na.

Meer informatie..