Glazenwasserij Cleanartz

Ik zorg dat uw ramen en kozijnen periodieke worden gereinigd. Op deze wijze kan ik een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee kwaliteit waarborgen.

Contact

Glazenwassersbedrijf Cleanartz

Uitstekende service en kwaliteit

Cleanartz houd uw ramen periodiek schoon

Als glazenwasser van Cleanartz verricht ik mijn werkzaamheden in de regio Brabant. Mijn dienstverlening richt zich vnl.MKB, twee-onder-een kap- en vrijstaande woningen.

Ik zorg dat uw ramen periodieke worden schoongemaakt. Op deze wijze kan ik een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee kwaliteit waarborgen. Schone ramen zorgen er per slot van rekening voor dat uw woning, bedrijfspand of winkel er representatief uit ziet. Voor een nette uitstraling neemt u contact op met Cleanartz.

Traditioneel ramen zemen

Door jarenlange ervaring versta ik mijn vak als glazenwasser en beschik ik over het benodigde gereedschap om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter.

Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

Gevestigd in Zundert

Op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Sprundel, Etten Leur, Rijsbergen, Rucphen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Neem gerust contact op