Glazenwasser nodig?

Al meer dan 20 jaar ervaring in het traditionele reinigen van ramen. Bent u op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt...?

De Glazenwasser houd uw ramen schoon

En reinigt ook uw kozijnen

Als glazenwasser van Cleanartz verricht ik mijn werkzaamheden in Breda en omstreken. Mijn dienstverlening richt zich vnl. op twee-onder-een kap- en vrijstaande woningen.
Ik zorg dat uw ramen periodieke worden schoongemaakt. Op deze wijze kan ik een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee kwaliteit waarborgen. Schone ramen zorgen er per slot van rekening voor dat uw woning, bedrijfspand of winkel er representatief uit ziet. Voor een nette uitstraling neemt u contact op met Cleanartz.

Traditioneel ladderwerk

Door jarenlange ervaring versta ik mijn vak als glazenwasser en beschik ik over het benodigde gereedschap om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Glasbewassing met inzet van hoogwerker

Wanneer het glaswerk hoger reikt dan maximaal is toegestaan of wanneer het glaswerk niet goed of veilig bereikbaar is middels ladder en/of telebewassing methode, dan kan ik hiervoor een hoogwerker inzetten afgestemd op het object.

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Lage Zwaluw, Etten Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Voor meer advies!
Bel: 06 53 85 90 45

8x per jaar komt de glazenwasser

  • De Glazenwasser komt 8x per jaar langs
  • Het bewassen van de bovenramen
  • Reinigen van kozijnen
  • Geen opzegtermijn
  • Extra diensten afnemen
  • Al vanaf € 15,- per maand

 

Kies wat bij u past!