Dakreiniging voorkomt problemen...

Is het dak van uw woning vervuild door mossen of algen? Dan kun u ons inschakelen voor het uitvoeren van een professionele dakreiniging.

Dakpanreiniging

Voorkom problemen door uw dakpannen te reinigen

Dakpanreiniging geeft uw woning weer een frisse uitstraling. Door vervuiling van o.a. mos- en algengroei tast dit op de lange termijn uw dakpannen aan. Dit levert problemen op. Het mos wortelt zich in de poriën van de dakpannen, waardoor de dakpannen poreus worden en makkelijk breken of afbrokkelen

U voorkomt dit door de dakpannen te reinigen. Voor het reinigen van de dakpannen gebruiken ik heet water onder hoge druk. Hiermee verwijder ik het mos en algen. Nadat het dak is gereinigd, behandel ik de dakpannen met een anti-mos en -algenmiddel. Dit dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door.

Impregneren van de dakpannen

Om ervoor te zorgen dat uw dak langer mooi schoon blijft, adviseer ik om de dakpannen te impregneren. (ook wel hydrofoberen) Uw dak wordt hierdoor water- en vuilwerend. Het houdt uw dakpannen ademend: het water parelt ervan af, terwijl het vocht van binnen weg kan.