Voorkom problemen door uw dakpannen te reinigen

Dakpanreiniging

Dakpanreiniging geeft uw woning weer een frisse uitstraling. Door vervuiling van o.a. mos- en algengroei tast dit op de lange termijn uw dakpannen aan. Dit levert problemen op. Het mos wortelt zich in de poriën van de dakpannen, waardoor de dakpannen poreus worden en makkelijk breken of afbrokkelen

U voorkomt dit door de dakpannen te reinigen. Voor het reinigen van de dakpannen gebruiken ik heet water onder hoge druk. Hiermee verwijder ik het mos en algen. Nadat het dak is gereinigd, behandel ik de dakpannen met een anti-mos en -algenmiddel. Dit dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door.

Impregneren van dakpannen

Om ervoor te zorgen dat uw dak langer mooi schoon blijft, adviseer ik om de dakpannen te impregneren. (ook wel hydrofoberen) Uw dak wordt hierdoor water- en vuilwerend. Het houdt uw dakpannen ademend: het water parelt ervan af, terwijl het vocht van binnen weg kan.

Spuitlans is voorzien van een roterende spuitkop.

Warmwater hogedrukreiniger

Mos, vuil en algen verwijderen ik onder gepaste druk met een warmwater hogedrukreiniger. De spuitlans is voorzien van een roterende spuitkop waardoor de druk wordt gespreid om te voorkomen dat er schade aan uw dakbedekking onstaat. De druk van de hogedrukreiniger is afgestemd op het type dak en de staat van onderhoud. Hij bedraagt doorgaans 80 bar en nooit meer dan 120 bar. Ik werkt doorgaans met klimmateriaal om de dakbedekking grondig en goed te reinigen.

Ik bied mijn diensten aan in de volgende gemeentes: Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Lage Zwaluw, Etten Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.