Skip to main content

Glazenwasser Etten-Leur

Uitstekende service en kwaliteit

Cleanartz is een gespecialiseerd glazenwassersbedrijf gevestigd in de gemeente Zundert. Als glazenwasser verricht ik mijn werkzaamheden in Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Breda en Achtmaal etc. Mijn dienstverlening richt zich vnl. op MKB en vrijstaande woningen.

Traditioneel zemen van ramen.

Door jarenlange ervaring versta ik mijn vak als glazenwasser en beschik ik over het benodigde gereedschap om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter.

Wat kost een glazenwasser?

Grotendeels is dit afhankelijk van het type woonhuis. Om een goede inschatting te maken maak ik eerst een afspraak om de woning aan de buitenzijde te bekijken. Elementen die de prijs kunnen verhogen zijn: kleine ramen, dakkapellen, serres, uitbouw, etc.

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare glazenwasser, die met u meedenkt en adviseert? Neem contact op.!

Op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt?

Uw ramen en kozijnen worden onderhouden!

Bij elke glasbewassing worden kozijnen handmatig afgenomen. Dit zorgt ervoor dat het kozijn netjes blijft en het schilderwerk een langer levensduur heeft. Voor kunststof kozijnen adviseer ik een onderhoud om de twee jaar, door middel van een diepte reiniging inclusief waxbehandeling. Dit voorkomt doffe uitstraling en zwarte lekstrepen.

Bent u woonachtig in: Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle-Nassau, Breda, Bavel, Etten-Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.

Het Traditioneel zemen van ramen

Glazenwasser is een vak op apart, én de kunst van het zemen is voor mij nog altijd op traditionele wijze. Een vakmanschap wat niet verloren mag gaan. Het handmatig zemen van ramen zorgt voor een gedegen onderhoud aan het glas én kozijnen.

Ik verricht mijn werkzaamheden hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Alles boven deze hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen, maak ik gebruik van het telewash-systeem.

Telebewassing is breed inzetbaar en is te gebruiken voor diverse doeleinden. Niet alleen uw ramen kunt u ermee reinigen, maar ook zonnepanelen, boeidelen, garagedeuren damwandprofielen.

Bent u op zoek naar een glazenwasser die een totaalpakket van reinigingsdiensten aanbied voor uw woning ?

meer informatie