Glazenwasserij Cleanartz zeemt ramen op traditionele wijze

Ik bied mijn service aan in de regio Breda waaronder: Zundert, Achtmaal, Rijsbergen Breda, Bavel, Ulvenhout, Etten-Leur, Oudenbosch, Baarle Nassau.

MIJN SERVICE

De diversiteit van mijn diensten vormen de basis van Cleanartz. Ik heb een langdurige relatie met mijn klanten opgebouwd door vanaf dag één goede service te leveren. Met Cleanartz weet u zeker dat uw huis in goede handen is.

De Glazenwasser houd uw ramen schoon

En reinigt ook uw kozijnen

Als glazenwasser van Cleanartz verricht ik mijn werkzaamheden in de regio Brabant. Mijn dienstverlening richt zich vnl. op twee-onder-een kap- en vrijstaande woningen.
Ik zorg dat uw ramen periodieke worden schoongemaakt. Op deze wijze kan ik een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee kwaliteit waarborgen. Schone ramen zorgen er per slot van rekening voor dat uw woning, bedrijfspand of winkel er representatief uit ziet. Voor een nette uitstraling neemt u contact op met Cleanartz.

Traditioneel ladderwerk

Door jarenlange ervaring versta ik mijn vak als glazenwasser en beschik ik over het benodigde gereedschap om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Ook op zoek naar een glazenwasser bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Lage Zwaluw, Etten Leur, Rijsbergen, Teteringen, Terheijden, Ulvenhout en omstreken, die met u meedenkt en adviseert? Neem gerust contact op.

Alle onderhoudsdiensten kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden.