Professionele glazenwasser en

onderhoudsbedrijf voor uw woning of bedrijf

Met trots bied ik mijn service als Glazenwasser aan in de Rijsbergen, Zundert, Achtmaal, Etten-Leur, Baarle Nassau, Breda, Bavel, Ulvenhout en omringende gebieden.
Mijn dienstverlening richt zich vnl. op MKB, twee-onder-een kap- en vrijstaande woningen.

Naast het reguliere glasonderhoud verricht ik diverse reinigings- en onderhoudsdiensten.Zo kunt u bij mij terecht voor het reinigen van:  dakpannen, kunststof kozijnen reinigen en wax-behandeling, maar ook u zonnepanelen.

Met ruim 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, is het duidelijk waar Cleanartz in uitblinkt. Zoek u een betrouwbare glazenwasser? Eenmalig of op vaste basis?

Neem gerust contact op met Glazenwassersbedrijf Cleanartz.

Dakpanreiniging

Zonnepanelen

Onderhoud kozijnen

Glasbewassing

Marcel Lennartz

Glazenwasser voor particulieren en bedrijven

Uw woning en/of bedrijf staat er weer netjes bij

Schone ramen zijn een visitekaartje voor uw woning en/of bedrijf. Wilt u uw pand uitstraling geven die het verdient? Vertrouw dan op een professionele glazenwasser van Cleanartz.

Ik versta mijn vak en beschik over de ruime ervaring én middelen om de ramen van uw kantoor te reinigen. Mijn prioriteit is veiligheid en een goede service.

Glazenwasser aan het werk

Voor schone ramen aan de binnen- en buitenkant is Cleanartz uw ideale partner. Ik reinig de ramen van uw woonhuis en/of bedrijfspand op de traditionele wijze of middels Telebewassing.

Het traditioneel lappen van ramen verricht ik hoofdzakelijk op een ladder tot een hoogte van maximaal 9,5 meter. Wanneer er op grote hoogte gewerkt dient te worden, maak ik gebruik van een hoogwerker of Telebewassing.

Als glazenwasser heb ik ruimschoots ervaring, zowel met de ladder als met Telebewassing, zodat geen klus te klein of te groot is.

1575
Liter

Water per jaar (2019)

Osmose water is in zijn zuiverste vorm waar alle onzuiverheden (zouten, kalk, zink, nikkel en nitraten) zijn gefilterd. Ik ga zuinig met het water om en verspil zo weinig mogelijk.